Fylla Pool i Uppsala

Vi fyller din pool i Uppsala med omnejd

Tillhör du de som sitter hemma på vårkanten och funderar på om det går att fylla poolen på något smidigare sätt än med trägårdsslangen? Det kan man! Vi erbjuder i första hand poolfyllning i och omkring Uppsala, men vi anpassar oss givetvis. Allt går att ordna! Slå oss en signal eller fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Vi har din pool i tanken!

Snabbare än trädgårdsslangen

Endast fantasin sätter gränser för vad vi kan åstadkomma. Med vår rymliga tank kan vi fylla upp din pool, spabad eller damm på nolltid utan att du behöver riskera nivån i din egna brunn eller att störa det kommunala vattenbeståndet. Strunta i att fylla poolen med trädgårdsslang, ring oss istället!

Badring i pool

Fylla pool med tankbil, pris?

Det som avgör priset är hur mycket vatten ni vill ha, samt er geografiska position. Vi garanterar att ni får ett fast pris innan vi utför jobbet. Fyll i kontaktformuläret nedan eller ring oss för ett prisförslag! Hur mycket vatten just din pool rymmer kan du räkna ut genom följande formel: (Höjden dm x Bredden dm x Djupet dm = Antal liter).

Fylla pool med tankbil Uppsala - så går det till

Med hjälp av våra rymliga tankbilar fyller vi er pool snabbt & effektivt och med hjälp av en lång brandslang kan vi stå en bit bort och därmed blir det ingen åverkan i er trädgård. Vi utgår från Uppsala men hjälper er gärna i kranskommunerna också.

  • Du fyller i kontaktformuläret nedan
  • Vi kontaktar dig med ett kostnadsförslag
  • Vi fyller din pool med tankbil
  • Du njuter av en härlig sommar

Kontakta oss angående att fylla pool